Voetreflexmassage

Zoals gezegd weerspiegelt het hele lichaam zich in uw voeten. Al uw lichaamsdelen en al uw organen; ze zijn door energiestromen verbonden met de reflexpunten in uw voeten. Door uw voeten te masseren oefen ik invloed uit op het gehele lichaam. U zult ervaren dat een massage een zeer weldadige en ontspannende werking op u heeft.

Chinflex

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen.

Voetreflexzonemassage

U hoeft niet direct klachten te hebben om een massage te ondergaan. Massage werkt ook preventief. Voetrefexmassage brengt vastzittende levensprocessen weer op gang. Als een orgaan niet goed functioneert wordt dat in uw voeten herkend. De plek op uw voet die correspondeert met het betreffende orgaan kan pijnlijk aanvoelen tijdens de massage. Deze pijn ontstaat omdat de energiestroom blokkeert. Door de massage wordt de stroom weer op gang gebracht. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen worden aangevoerd. Uw energie gaat als het ware weer stromen als gevolg van de massage.

Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Voetreflexmassage werkt vooral ontspannend, stressverlagend en het geeft tevens nieuwe energie. Vastzittende energie komt weer vrij. Ze stroomt weer naar plaatsen waarvan de toevoer geblokkeerd was.

Voetrefexmassage ondersteunt u ook in emotionele periodes. Door aanraking gaat u zich beter voelen en zult U zich volledig kunnen ontspannen.

Het is een massage geschikt voor iedereen, zowel voor jong als voor oud.

Een massage duurt 45 minuten

Lemniscare massage

Een Lemniscare massage wordt uitgevoerd op de voeten met rustige, ritmische en gelijkmatige bewegingen. Deze massage helpt u volledig te ontspannenen en zorgt voor rust, harmonie en balans. Ze werkt door op uw onderbewustzijn.

De Lemniscare massage kan helpen bij de volgende klachten:

  • Verstoring van het evenwichtsorgaan.
  • Onrust (ook bij kinderen).
  • Angsten.
  • Slaapproblemen.

Deze massage duurt 45 minuten.

Contra-indicaties

Bij de volgende aandoeningen kan de massage niet toegepast worden;

  • Hoge koorts
  • Ontstekingen
  • Open wonden