Kaarsbehandelingen

Oorkaarsbehandeling

Oorkaarsbehandeling wordt gegeven bij verschillende klachten die met het hoofd te maken hebben, zoals frequente ontstekingen of irritaties in de keel, de neus, het voorhoofd en de bijholten. Ook bij gehoorvermindering kan een oorkaarsbehandeling uitkomst bieden.

De Tàdé kaars is een hulpmiddel dat geschikt is om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Het opbranden van een kaars in het oor, oorkaarsing genoemd, werd al in de oeroude tijden veel toegepast.

De oorkaars is een holle pijp die met de hand gerold wordt. Het is daarom een drager van veel bio-energie. De kaars is in bijenwas gedrenkt. Dat werkt ontstekingremmend. Het verlengt tevens de brandduur van de kaars. Kurkuma (ook wel: indische saffraanwortel) is het geneeskrachtige kruid, dat de Tádé kaars uniek maakt.

De behandeling kan tevens leiden tot een verbeterde ademhaling en een verbeterd reukvermogen. Door de oorkaarsing meerdere malen te ondergaan ontstaat een diepe reiniging. Ze geeft verlichting en een heerlijk gevoel van rust.

Met een korte voetreflexmassage erbij duurt de behandeling ongeveer 45 minuten.

Lichaamskaarsbehandeling

Lichaamskaarsbehandeling wordt ingezet als er zich in uw lichaam pijnen en krampen voordoen. Deze behandeling word gegeven in combinatie met voetreflexmassage.

In uw lichaam is de levensenergie geblokkeerd. Er zijn blokkades in de stroming ontstaan. De Tàdé bio-kaars verwijdert die blokkeringen uit het organisme. Ze maakt de weg vrij voor het afvoeren van de opgehoopte afvalstoffen en zorgt voor de zuivering van het energiesysteem.

Met een korte voetreflexmassage erbij duurt deze behandeling 45 minuten.

Contra-indicaties

Bij de volgende aandoeningen kan de massage niet toegepast worden;

  • Hoge bloeddruk (als men medicijnen gebruikt mag het wel)
  • Epilepsie